Art Decor | Home Decoration & Design
Cart 0

Bag Art Decor

Kunstneren 
Charlotte Ørum-Hansen er uddannet designer og har arbejdet mange år i med design og kommunikation.
På grund af sit gåpåmod, kreative væsen og fandenivoldskhed har Charlotte beskæftiget sig med mange udfordrende og kreative udtryk, for mange nationale og internationale kunder med vidt forskellige ønsker. Udfordringerne søger Charlotte konstant og det stopper ikke kun ved de kunder der kommer igennem hendes kommunikations arbejde. Hun søger ud i alle afkroge af sit kreative væsen, og deler ud af sin kunnen. 

Charlotte Ørum-Hansen

Kunst og maleri
har været en del af Charlotte´s tilværelse i mange år. Hun har udfordret teknikkerne og kunstarterne bla. i sit kreative arbejde som Art Director i reklamebranchen igennem de sidste 20 år.

Jagten på det fuldendte udtryk
Alt fra akvarel, olie- og akrylmaling til tusch og Gouache har været brugt i jagten på at skabe det fuldendte udtryk. Kreativt har Charlotte udtrykt sig gennem mange forskellige medier over tiden. I en periode pyntede akrylmalerier i 50´er stil i TV-programmet, TV2 HUSET, hvor Charlotte med sin mand Magnus, deltog og vandt konkurrencen om at istandsætte, indrette og sælge en Frederiksberg-lejlighed i Porcelænshaven.

Reklame og smykker
Efter TV programmet var der stor efterspørgsel på malerierne og en del gallerier har haft Charlottes værker på menuen. De kreative færdigheder bliver blandt andet brugt til indretning af butikskæder, film for banker eller annoncer for kendte danske designikoner. Se portfolio på mitwerk.dk.

I sit arbejde beskæftiger Charlotte sig også med smykkedesign. Her designer og sælger hun Sterling Sølv smykker. Følg hende på instagram: clanofdk


Skarp og udtryksfuldt
Indretning og design går hånd i hånd. Den enkle og sikre stil kommer til udtryk i det sidste skud på stammen fra Charlottes hånd: Art Decor har et mere kontrastfuldt og enkelt udtryk, malerierne er håndmalede gouache på kraftigt akvarelpapir som skaber et elegant og grafisk udtryk.

I processen, finder Charlotte et motiv, skitserer det og maler derefter motivet i en serie på 50, alle signerede. Motiverne får et fantastisk liv og bliver meget forskellige og udtryksfulde fra gang til gang. Størrelserne er i A3 (297x420mm) samt A4 (210x297mm)

Art Decor er skabt i 2015 men processen har været lang. En spændende rejse er startet og den må gerne blive vild og givende. Vi glæder os til at se hvor det bringer os hen. 

- Art Decor -